Deze zomer nog op vakantie, genieten van de Hollandse zon of onder de zonnebank?

bescherm uw tattoo dan tegen UVA- en UVB- stralen. UV-stralen zorgen dat de huid en de inkt verouderen. Verder wordt de opperhuid bruin. Dit alles zorgt dat de lijnen en kleuren van de tattoo zullen vervagen, wat erg zonde is van het levenslange kunstwerk. Bescherm uw tattoo met de Tattoo Goo Color Guard Stick of Tattoo Goo Renew. Naast dat deze producten bescherming bieden tegen UV-stralen, verjongen ze ook de huid en houdt het de inkt ‘houdbaar’. Lees op onze website de volledige werking van de producten http://tattoocare.nl/5-tattoo-goo

 

TG130-healix_01ColourGuardStick_Single

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>